Clubkampioenschappen 2021

15 juli 2021


Beste Heksenmepper,

De clubkampioenschappen voor zowel de mix, dubbel en single vinden, net als vorig jaar, plaats in één toernooi van 23 augustus t/m 5 september. De finales worden gespeeld op zondag 5 september!

Indien er deelnemers 3 finales moeten spelen, zullen er misschien ook finales op zaterdagmiddag 4 september gespeeld moeten worden. De kwartfinales en halve finales worden op donderdag 2 en vrijdag 3 september gespeeld.

De derde set zullen we in de groepsfase van het toernooi, zowel binnen als buiten, vervangen voor een supertiebreak. Hopelijk heb je daar begrip voor en houdt iedereen zich hieraan, zodat de wedstrijden voor iedereen hetzelfde zijn.

Indien je de eerste week van het toernooi nog op vakantie bent, dan kun je in de tweede week nog prima in één onderdeel meedoen, vermeld dan je vakantie bij je inschrijving.

Het zal niet mogelijk zijn om je wedstrijden te verzetten. Verzetten zal alleen gebeuren door de EC indien dit noodzakelijk is voor het schema. Denk dus heel goed na over je verhinderingen en vermeld deze duidelijk bij je inschrijving of maak een extra notitie en zorg dat je in het finaleweekend kunt spelen!

Indien je echt niet kunt en je hebt geen verhindering of notitie staan zal je de wedstrijd dus helaas moeten opgeven, wat zowel voor de andere deelnemers als voor de toeschouwers en de toernooileiding natuurlijk niet zo leuk is. Mocht je er tijdens het toernooi achter komen dat je echt niet kunt, geef dit dan wel zo snel mogelijk aan, zodat we andere deelnemers blij kunnen maken met een eventuele volgende ronde.

Schrijf je nu vóór 4 augustus in via www.toernooi.nl. We zien je inschrijving graag tegemoet!

Groetjes de EC

Nieuwscategorieën Nieuws Senioren

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568