COVID-19 MAATREGELEN

12 maart 2020

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. 

Wij volgen het advies en richtlijnen van de KNLTB: alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien worden afgelast. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland. Zo gaat de finale dag van de wintercompetitie aanstaande zondag (15 maart) niet door, vervalt de eerste competitie dag voor de rode en oranje kids (29 maart), wordt het openingstoernooi voor zowel de gele jeugd als de senioren afgelast (29 maart) en gaan de tosmiddagen en donderdagcompetitie niet door.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunen wij en de KNLTB en daarom roepen wij iedereen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. 

De tennistrainingen gaan wel gewoon door omdat tennis geen contactsport is en de lesgroepen relatief klein zijn.

Ook blijven de binnenbanen gewoon bespeelbaar en is de kantine gewoon toegankelijk

Mocht je nog vragen en hebben rond dit bericht, kun je altijd een mailtje sturen naar [email protected]. De volledige berichtgeving van de KNLTB is hier na te lezen.

 

Het bestuur van T.V. de Heksenmeppers.

Nieuwscategorieën Nieuws Algemeen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennisvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater