Nieuwenhuizen Fietsplezier Clubkampioenschappen

19 juli 2020


Beste Heksenmepper,

Van diverse leden hebben wij gehoord dat de e-mail met betrekking tot de inschrijving voor de Clubkampioenschappen niet goed is ontvangen. Vandaar dat wij jullie ook via deze weg willen informeren.

Je kunt je inschrijven voor de Clubkampioenschappen tot 10 augustus!

Met vriendelijke groet,

De EC

 

Beste Heksenmepper,

Gelukkig zijn we weer volop aan het tennissen en mogen we ook weer toernooien organiseren. Dit jaar zelfs het eerste toernooi met onze nieuwe sponsor:

Nieuwenhuizen Fietsplezier!

De 'Nieuwenhuizen Fietsplezier' Clubkampioenschappen vinden plaats in één groot toernooi van 23 augustus t/m 6 september. In dit toernooi zullen alle onderdelen (Mix, Dubbel, Single) worden gespeeld! 

De finales worden gespeeld op zondagmiddag 6 september!

Indien er deelnemers 3 finales moeten spelen, zullen er misschien ook finales op zaterdagmiddag 5 september gespeeld moeten worden. 

De kwartfinales en de halve finales worden op donderdag 3 en vrijdag 4 september gespeeld.

Door renovatie van de hal kunnen we tijdens het toernooi niet naar binnen uitwijken. Hierdoor zullen we bij regen wedstrijden moeten verplaatsen of moeten annuleren.

Om dit toernooi in zijn geheel te kunnen plannen moeten we de derde set helaas wel laten vervallen en vervangen voor een supertiebreak. Hopelijk heb je begrip hiervoor en houdt iedereen zich eraan, zodat de wedstrijden voor iedereen hetzelfde zijn.

Door het bovengenoemde is het voor de deelnemers dit jaar echt niet mogelijk om je wedstrijden te verzetten. Verzetten zal alleen gebeuren door de EC indien dit noodzakelijk is voor het schema of door slecht weer. Denk dus goed na over jouw verhinderingen en vermeldt deze duidelijk bij jouw inschrijving of maak een extra notitie en zorg dat je in het finaleweekend kunt spelen!

Indien je echt niet kunt en je hebt geen verhindering/notitie staan zal je de wedstrijd dus helaas moeten opgeven, wat zowel voor de andere deelnemers, de toeschouwers én de toernooileiding natuurlijk niet zo leuk is. Mocht je er tijdens het toernooi achter komen dat je echt niet kan, geef dit dan wel zo snel mogelijk aan, zodat we andere deelnemers blij kunnen maken met een eventuele volgende ronde.

Schrijf je nu vóór 10 augustus in via Toernooi.nl. We zien je inschrijving graag tegemoet!

Groetjes de EC,

PS: Heb je tijd en zin om tijdens de clubkampioenschappen gezellig een avondje mee te helpen laat het dan even weten aan [email protected]

 

Nieuwscategorieën Nieuws Senioren

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568