PADEL INFORMATIE

28 februari 2022


CHECK ALLE EN LAATSTE INFORMATIE OVER PADEL HIER. OF ONDERAAN DE PAGINA IN HET DOCUMENT  'MAILING HEKSENMEPPERS 07-04-2022'.

Wat is padel?
Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Je speelt padel op een padelbaan van 10×20 meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk. Padel speel je als dubbel, 2 tegen 2. In het midden is een net en de puntentelling komt overeen met die van tennis. Padel is een sport voor iedereen voor jong en oud, man en vrouw, beginner of prof, valide of minder-valide, links- of rechtshandig.

Padel is sportief leuk
Padel is relatief makkelijk te leren. Het racket heeft geen snaren en dat zorgt ervoor dat de bal makkelijk de andere kant van het net bereikt. Je speelt als beginner al snel een rally. Fysiek is padel minder inspannend dan (bijvoorbeeld) squash en de baan is kleiner dan een tennisbaan, waardoor je in minder stappen bij de bal bent.  

Padelbanen bij de Heksenmeppers
 Tennisvereniging de Heksenmeppers gaat uitbreiden. Op dit moment wordt er hard gewerkt om 4 padelbanen aan te leggen die vanaf de start van het tennisseizoen gereed zijn. Met de aanleg van 4 outdoor padelbanen kan je straks het hele jaar door deze dynamische sport beoefenen. 

Wordt lid
Voor de leden zullen twee padelbanen vrij te reserveren zijn. Wordt je lid van de vereniging en sluit je een abonnement af dan kan je onbeperkt vrijspelen op de twee padelbanen én gebruik maken van de buiten tennisbanen. Het buiten tennisseizoen is van april t/m oktober maar het seizoen voor padel is gedurende het hele jaar en is onderdeel van dit abonnement. Meer informatie over het afsluiten van een lidmaatschap vind je op onze website: https://www.heksenmeppers.nl/lidmaatschap. Heb jij na het lezen van de informatie nog vragen over het lidmaatschap? Neem dan contact op met onze ledenadministratie: [email protected] 

Losse baanhuur
We gaan ook de mogelijkheid bieden om een padelbaan los te kunnen huren. Meer informatie over het reserveren van een losse padelbaan en de tarieven zullen later bekend gemaakt worden.  

Trainingen
Tennisschool Tennis4U zal de trainingen gaan verzorgen. Meer informatie hierover volgt nog.  

Meer info
Via de KNLTB website is er nog veel meer informatie te vinden over deze spectaculaire sport. Bekijk de site: https://www.nlpadel.nl/.   

Voor de vereniging is deze ontwikkeling een mooie stap richting de toekomst. We zijn achter de schermen druk aan het werk om alle informatie rondom het reserveringssysteem, de tarieven en alles wat er nog bij komt kijken op te zetten. Dus houd de website in de gaten, er zal steeds meer bekend worden. 

Mailing Heksenmeppers 07-04-2022.pdf

Nieuwscategorieën Padel nieuws

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568