Padel ladder competitite

26 april 2022


2 weken geleden zijn we begonnen met een ladder-competitie voor alle leden voor padel. Al binnen een week schreven 16 duo’s zich in en inmiddels zijn er 22 koppels aangemeld. Hoe meer duo’s (dubbels en mix door elkaar) er meedoen, hoe leuker het wordt,  want dan zijn er meerdere tegenstanders van je eigen niveau. Dus schrijf je z.s.m. in (a.s. maandag begint de volgende ronde, dus inschrijven voor a.s. zondag om hieraan al mee te kunnen doen).

Via de clubladder-app zijn de actuele standen en deelnemers bij te houden. Aangezien we op tijd spelen worden vanaf a.s. zondag de games doorgeteld i.p.v. de setstanden noteren.

Teams/duo’s
Alleen de 'captain' schrijft zich in voor een team/duo (zie de link van sportconnexions hieronder). Je ontvangt dan op maandag per email de contactgegevens van jullie tegenstanders, waarna de hoogstgeplaatste op de ladder een datum afstemt met de tegenstander en een padelbaan reserveert via de KNLTB clubapp.

Seizoen
Je kunt je het hele seizoen (loopt tot 9 oktober 2022) aanmelden voor de ladder. Je kunt eventueel rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Ook geef je zelf aan hoe vaak je wilt spelen. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgende seizoen, totdat je je afmeldt.

De ladder staat klaar en spelers/duo’s kunnen zich inschrijven: https://sportconnexions.com/nl/padelladder/heksenmeppers-padel/11220/   

Het is ook handig om de clubladder – app te downloaden !  

Heb je nog vragen ? Zie de website hierboven en anders kun je bij onze tennis/padel-leraar Rob van der Draai of onze beheerders Marcel en Sarina terecht. Voor lessen en clinics kun je ook info bij Rob vragen.    

Tennis-ladder-competitie ??
Als er behoefte is om ook voor tennis deze ladder-competitie te regelen… meld je s.v.p. bij Rob of Marcel/Sarina, dan kan dit ook snel geregeld worden. 

Nieuwscategorieën Padel nieuws

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568