RANKING THE COLORS

27 maart 2022


Ranking the Colors is de mooie Engelse en toepasselijke naam voor het openingsevenement voor de jeugdleden. Aan het begin van het seizoen worden alle kids qua leeftijd en een klein beetje op talent ingedeeld in een bepaalde kleur. Hiervoor ontvangen ze een certificaat.

Blauw voor de allerjongsten, oranje voor 8 tot 10-jarigen, daarna groen voor de schoolgroepen 7 & 8. De kleuren staan voor de balkleur welke een specifieke stuiteigenschap hebben. Er wordt op een speciale maat speelveld gespeeld en het plezier voor tennis was duidelijk te zien bij de jeugd. Vanaf de middelbare school leeftijd gaat er in de junioren gespeeld worden met “normale” tennisballen.

Op 27 maart werd het evenement gehouden. Doordat de buitenbanen nog niet helemaal geschikt waren, speelden ze in de hal. Het evenement bestond uit drie verschillende onderdelen: 1) Door middel van toss-systeem konden alle kids tegen elkaar spelen ongeacht leeftijd 2) Binnen de eigen leeftijdscategorie werden er wedstrijdjes gespeeld 3) Iedereen kreeg een HITT-training, waarbij trainer Rob en de leden van de jeugdcommissie goed hun best moesten doen.

Het was supergezellig en ongelofelijk leuk om te zien hoe de 40 jeugdleden hun best deden. De aanwezigheid en het enthousiasme van de ouders hebben wij als organisatie zeer gewaardeerd.

Na afloop hadden Marcel en Sarina voor iedereen een welverdiend frietje.

De jeugdcommissie kijkt terug op een geslaagd evenement! 

Nieuwscategorieën Jeugdnieuws

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568