Recap van de Clubkampioenschappen

26 september 2021


Dat was genieten tijdens de Clubkampioenschappen. In 12 speeldagen werden alle onderdelen tegelijk gespeeld. We zagen mooie partijen. Het was heerlijk eten tijdens de nasiavond verzorgd door Martin en we konden ons opmaken voor een zonnig finaleweekend met spannende partijen.

De EC bedankt alle deelnemers en de sponsor Severs Breeman voor het fantastische toernooi!

En ook voor de competitiespelers in de najaarscompetitie was er goed nieuws. We hebben er lang op moeten wachten maar er wordt weer volop gespeeld. Wij wensen iedereen veel succes en tennisplezier.

Severs Breeman
Als trotse hoofdsponsor van de Severs Breeman Clubkampioenschappen willen wij via deze weg alle winnaars van harte feliciteren. Ook de winnaars van een dag of weekend BMW of MINI cabrio rijden zijn inmiddels per e-mail op de hoogte gesteld.

Voorheen gesponsord onder de naam Hans Severs, was dit één van de eerste evenementen onder onze nieuwe naam, Severs Breeman. In maart 2021 hebben BMW en MINI dealers Hans Severs en Breeman de handen ineen geslagen om samen aan de toekomst te werken. Het tennistoernooi was een mooie manier om onze nieuwe merkidentiteit met jullie te delen.  

Severs Breeman is een familiebedrijf met een hecht team, dat met passie en veel betrokkenheid te werk gaat. Wij zijn erop gericht om een passend advies te geven; dit vertaalt zich in een uitstekende en vooral persoonlijke service. Met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden vertegenwoordigen wij het Groene Hart en regio Rotterdam. Severs Breeman heeft voor iedere klant een vestiging in de buurt met bevlogen medewerkers, die altijd klaar staan voor de aanschaf en het onderhoud van uw BMW of MINI. Wij staan voor hoogwaardige service op maat en stellen beleving op álle momenten centraal.  

Bekijk op www.seversbreeman.nl het ruime aanbod , voor zowel nieuwe als gebruikte BMW’s en MINI’s.   

Nieuwscategorieën Nieuws Senioren

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568