Start competities

04 april 2022


Op vrijdag 1 april is de competitie gestart voor de senioren en 3 april mocht de jeugd weer aan de gang.

Ook dit jaar doen weer een groot aantal leden van de Heksenmeppers mee aan de verschillende competities tijdens de KNLTB voorjaarscompetitie. Als vereniging hebben we 38 teams ingeschreven waarvan 30 seniorenteams en 8 jeugdteams. We hebben 1 damesteam op dinsdagochtend, 2 damesteams op de donderdagochtend, 18 verschillende teams voor de vrijdagavond en 9 op de zaterdag. De jeugdteams spelen allemaal op de zondag. In totaal zullen rond de 250 leden gedurende 226 wedstrijden gaan strijden om het kampioenschap binnen hun eigen poule.  

De teams strijden onderling om de wedstrijden en winnen is leuk maar de gezelligheid is minimaal net zo belangrijk. Het is zeker de moeite waard om te komen kijken naar de wedstrijden tijdens de competitiedagen.  

Dit jaar doen we ook voor het eerst op vrijdagavond met 2 teams mee in de padel-competitie. Gedurende 7 weken zijn 2 van de 4 prachtige nieuwe padel-banen elke vrijdagavond bezet voor deze padel-competitie. Ook hier geldt kom gezellig kijken hoe onze leden het ervan afbrengen tijdens deze competitie.  

Mocht je informatie willen over de competitie of je alsnog willen aanmelden als reserve, stuur een email naar [email protected]

Nieuwscategorieën Jeugdnieuws Nieuws Senioren

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568