Start padel laddercompetitie

13 april 2022


Beste leden,  

De padelbanen zijn officieel geopend en de eerste potjes zijn al gespeeld. Op maandag 18 april gaan we ook meteen van start met de eerste ronde van de T.P.V. De Heksenmeppers dubbel/mix padelladder. Dit is een leuke manier om gratis (voor leden) en op je eigen niveau tegen andere leden verschillende wedstrijdjes te spelen. Hoe meer koppels hoe leuker dus twijfel niet, doe mee en schrijf je in!

Wil je de eerste ronde er al bij zijn, schrijf dan uiterlijk vóór zondag 17 april in.

Teams/duo’s
Alleen de 'captain' schrijft zich in voor een team/duo (zie de link van sportconnexions hieronder). Je ontvangt dan op maandag per email de contactgegevens van jullie tegenstanders, waarna de hoogstgeplaatste op de ladder een datum afstemt met de tegenstander en een padelbaan reserveert via de KNLTB clubapp.

Spelregels
Je speelt 'best of 3' sets met een tiebreak bij 6-6. Als je eerder van de baan af moet, wint degene die op dat moment voor staat in sets (of games indien gelijk in sets). Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden. Zie hier de volledige spelregels.

Rondes
Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogst genoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Seizoen
Het is mogelijk om je het hele seizoen (loopt tot 9 oktober 2022) aan te melden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgende seizoen, totdat jij je afmeldt.

De ladder staat klaar en spelers kunnen inschrijven: https://sportconnexions.com/nl/padelladder/heksenmeppers-padel/11220/  

Heb je nog vragen? Zie de website hierboven en anders kun je bij onze tennis/padel-leraar Rob van de Draai of onze beheerders Marcel en Sarina terecht.  

Veel plezier allemaal met de padel-ladder-competitie!   

Nieuwscategorieën Padel nieuws

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568