Tenniskamp 2020

01 september 2020


Moe, maar voldaan, kijkt de gehele kampcrew terug op weer een fantastisch event voor de jeugd van TV De Heksenmeppers. 

Traditioneel staat het laatste weekend van de zomervakantie het kamp voor de jeugdleden van onze vereniging op de agenda. Helaas dit keer, wegens Corona maatregelen, maar met de jeugd t/m 12 jaar, maar dat mocht de pret zeker niet drukken! 

Op zaterdag 29 augustus vertrok een bus met 35 kids en 8 begeleiders naar een bunker in De Soesterduinen. Het terrein aldaar heeft geweten dat Oudewater op visite is geweest. De stormbaan van 25m heeft niet leeggestaan, de vlaggen van het levend stratego hebben prachtig uitzicht gehad op de heidebloesem in de duinen en de kettingzaag tijdens de spooktocht heeft op een haar na de grootste boom van het natuurgebied gemist. 

Aan de ouders heeft de begeleiding ‘welgemeende’ excuses aangeboden voor al het zand in de slaapzakken, de zeiknatte jassen, de wallen onder de ogen en de zwarte voeten...  Aan het handen wassen conform RIVM voorschriften heeft de jeugd zich goed gehouden. Over het schoonhouden van persoonlijke items en de voeten stond echter niets beschreven... :-) 

Aan het gelach, de stoere verhalen en sprankelende pretoogjes hebben wij gemerkt dat de kinderen hebben genoten, de kampcrew 2020 in ieder geval wel! 

Volgend jaar gaan we weer. Dan hopelijk weer met jeugd uit alle leeftijdscategorieën!

Sponsoren en begeleiding bedankt!

De kampcrew 2020

Nieuwscategorieën Jeugdnieuws

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568