Voorstellen nieuwe pachters

26 september 2021


 Wij zijn Sarina en Marcel. Sarina heeft de afgelopen 10 jaar in de catering gewerkt en ik in grote horecazaken van Gouda voordat ik de afgelopen 15 jaar in de sales belandde. Buiten dit werk om hebben wij samen altijd een droom gehad om een horeca gelegenheid te beginnen. Nu komt deze mooie kans voorbij. 

 Ons doel is om samen met de vereniging nieuwe plannen uit te werken om het de leden en niet-leden naar hun zin te maken. Dit gaat van een uur tennis tot aan toernooien tot aan andere activiteiten. We willen er te  allen tijde voor zorgen dat iedereen, leden en niet leden, zich welkom voelen en ons gaan zien als een onderdeel/verlengstuk van de tennisvereniging.

Of je nu deelneemt aan de les, sportief een uur tennist, deelneemt aan toernooien en competities, naast de sport is het ook belangrijk dat er ruimte wordt geboden om nog even gezellig te blijven zitten. En daar gaan wij een bijdrage aan leveren. 

We gaan zorgen voor een goede en vernieuwende lunchkaart en zullen met nieuwe initiatieven komen die naast de leden wellicht ook andere gasten naar de tennisbaan laten komen. Gezelligheid op het park, met de leden, contractanten van de binnenbanen en alle andere gasten is waar wij enthousiast van worden.

We zullen regelmatig overleg hebben met het bestuur en de commissies om op de hoogte te blijven, samen te werken en nieuwe ideeën te bedenken.

Heb jij al leuke tips voor ons dan horen we ze graag. Ons emailadres is [email protected]

Graag tot snel we kijken er naar uit om jullie te leren kennen.

Wij zijn vanaf 1 oktober jullie gastheer en gastvrouw.

Sarina en Marcel 

Nieuwscategorieën Nieuws Algemeen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568