Alles-in-één tarief

Bij T.P.V. de Heksenmeppers maken we gebruik van een Alles-in-één tarief voor onze jeugd. Dit houdt in dat jeugdleden één vast bedrag betalen voor alle activiteiten (uitgezonderd van het jeugdkamp) die door de vereniging voor de jeugd worden georganiseerd. Hierdoor willen wij de kinderen stimuleren om aan meerdere tennismomenten deel te nemen, zodat tennis toegankelijker en leuker wordt.

Het Alles-in-één tarief omvat het volgende:

      -  Contributie / Lidmaatschap jaarrond
      -  Zomertraining
      -  Wintertraining in de tennishal
      -  Voorjaars- en najaarscompetitie
      -  Competitieshirt in bruikleen
      -  Toernooien (bijv. clubkampioenschappen, Grand Slam for Kids en Mini Maxi)
      -  Evenementen en activiteiten zie evenementenkalender (met uitzondering van het jeugdkamp)

TARIEVEN

In de onderstaande tabel worden de tarieven van 2022 weergeven.

   Maandelijks  Jaarlijks
 Contributie Pupillen (4 t/m 6 jaar) (geboortejaar 2016 t/m 2018)  € 13,25  € 159,00
 Contributie Aspiranten (7 t/m 11 jaar) (geboortejaar 2011-2015)  € 18,50  € 222,-
 Contributie Junioren (12 t/m 17 jaar) (geboortejaar 2004-2010)  € 24,25  € 291,-
 Rustend lid    €   25,-


WAAROM ALLES-IN-ÉÉN?

Wat wij hiermee willen bereiken is dat het voor kinderen meer vanzelfsprekend wordt dat zij naast tennisles ook meedoen aan competitie en toernooien. Ook organiseren wij vanuit de jeugdcommissie verschillende leuke evenementen, waaraan de kinderen met het Alles-in-één tarief gratis kunnen deelnemen. Deze activiteiten zijn terug te vinden op de activitetitenkalender van de jeugd. Daarnaast ontvangen de jeugdleden deze kalender aan het begin van het seizoen thuis en hangt deze op verschillende plekken bij de tennisvereniging.


LID WORDEN

Ben jij, of je zoon of dochter enthousiast geworden over tennis? Dan vraag je je vast af wat nu het vervolg is. Op deze pagina vind je alle informatie over het jeugdlidmaatschap bij de vereniging.

Allereerst kan je vrijblijvend een proefles aanvragen die wordt gegeven door onze tennisschool Tennis4U. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar [email protected].

Je kunt gemakkelijk lid worden door dit formulier in te vullen. De ledenadminsitratie zal de inschrijving in behandeling nemen en de inschrijving bevestigen. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met de jeugdcommissie ([email protected]).

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568