Jeugdtraining

Gedurende het hele jaar hebben alle jeugdleden les. Dit is bij het Alles-in-één tarief inbegrepen. De zomertrainingen worden buiten op het park gegeven van april t/m september. De wintertrainingen vinden plaats van oktober t/m maart in de tennishal. De organisatie van de tennistrainingen is ondergebracht bij Tennisschool Tennis4U en de jeugdcommissie. De trainingen vinden plaats in de middag of begin van de avond op maandag t/m vrijdag en worden gegeven door gediplomeerde tennisleraren van Tennisschool Tennis4U.

De jeugdleden worden tijdig door Tennis4U geïnformeerd over de indeling van de trainingen voor het nieuwe seizoen.

Voor opmerkingen of problemen over de lesindeling kunt u in eerste instantie terecht bij Rob van der Draai van de tennisschool Tennis4U. Ook voor vragen omtrent het verloop van de lessen is hij het eerste aanspreekpunt. Mocht er toch nog onduidelijkheid blijven bestaan over bepaalde zaken, dan kunt u terecht bij de jeugdcommissie.

Wanneer uw zoon of dochter niet komt trainen dient dit gemeld te worden bij zijn of haar trainer.

Contactgegevens Tennisschool Tennis4U
Rob van der Draai
[email protected]
06-54601881

    


Training voor Neo-Senioren

Neo-Senioren zijn die spelers die geen junioren/jeugdspelers meer zijn, maar nog wel met de jeugd mee trainen. In totaal mogen zij maximaal 3 seizoenen (zomer-winter-zomer) mee trainen met de jeugd tegen speciaal daarvoor gereduceerde tarieven. Neo-Senior ben je in het jaar dat je 18 wordt. De tarieven voor zomer- en wintertraining voor Neo-Senioren zijn hieronder weergeven.

 Zomertraining Neo-Senioren  € 126,-
 Wintertraining Neo-Senioren  € 210,-

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]ers.nl

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568