Jeugdtraining tennis en padel

Gedurende het hele jaar hebben alle jeugdleden les. Dit is bij het Alles-in-één tarief inbegrepen. Je kan kiezen uit tennis of padel.

Tennistraining
De zomertrainingen worden buiten gegeven van april t/m september. De wintertrainingen vinden plaats in de tennishal van oktober t/m maart. De organisatie van de tennistrainingen is ondergebracht bij Tennisschool Tennis4U en de jeugdcommissie. De trainingen vinden plaats in de middag of begin van de avond op maandag t/m vrijdag en worden gegeven door gediplomeerde tennisleraren.

Padeltraining
De padeltrainingen worden buiten gegeven van april t/m september en van oktober t/m maart. De organisatie van de padeltrainingen is ondergebracht bij Tennisschool Tennis4U en de jeugdcommissie. De trainingen vinden plaats in de middag of begin van de avond op woensdag en vrijdag en worden gegeven door gediplomeerde trainers.

De jeugdleden worden tijdig door Tennisenpadel4U geïnformeerd over de indeling van de trainingen voor het nieuwe seizoen. Voor opmerkingen, problemen over de lesindeling of het verloop van de lessen kunt u terecht bij Rob van der Draai. Mocht er toch nog onduidelijkheid blijven bestaan over bepaalde zaken, dan kunt u terecht bij de jeugdcommissie.

Wanneer uw zoon of dochter niet komt trainen dient dit gemeld te worden bij zijn of haar trainer.

Let op: het lesseizoen zomer loopt van april t/m september en winter van oktober t/m maart. Er kan tussentijds niet gestopt worden met de lessen.

 

Tennisenpadel4U
Rob van der Draai
[email protected]
06-54601881

    


Training voor Neo-Senioren

Neo-Senioren zijn die spelers die geen junioren/jeugdspelers meer zijn, maar nog wel met de jeugd mee trainen. In totaal mogen zij maximaal 3 seizoenen (zomer-winter-zomer) mee trainen met de jeugd tegen speciaal daarvoor gereduceerde tarieven. Neo-Senior ben je in het jaar dat je 18 wordt. De tarieven voor zomer- en wintertraining voor Neo-Senioren zijn hieronder weergeven.

 Zomertraining Neo-Senioren  € 137,-
 Wintertraining Neo-Senioren  € 229,-

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421 JG Oudewater

KVK-nummer

40478568