Jeugd evenementen 2022

Hierbij presenteren wij jullie de evenementenkalender voor de jeugd!

Wij maken gebruik van een alles-in-één tarief. Dit houdt in dat deelname aan alle evenementen (behalve het tenniskamp) inbegrepen is in de contributie. Meer informatie over de evenementen? Check hieronder of stuur een mailtje naar [email protected]27 MRT - RANKING THE COLOURS

Dit evenement wordt speciaal georaniseerd voor alle RODE, ORANJE, GROENE en GELE kids. Tijdens dit evenement kunnen zij laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd en misschien wel een niveau/kleur zijn gestegen! Hiervoor zijn er mooie oorkondes en bijpassende dempers te verdienen. Lees in dit nieuwsartikel een verslag van dit evenement.

MRT/MEI - VOORJAARSCOMPETITIE 

De voorjaarscompetitie wordt gespeeld vanaf maart t/m mei. Dankzij het alles-in-één tarief, speelt bijna al onze jeugd competitie! Voor meer informatie check de competitie pagina.

8 en 10 JUN - CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 

Natuurlijk mogen ook de clubkampioenschappen niet ontbreken bij onze vereniging. Versla jij je teamgenoten op een positieve manier? Dan is dit de dag om dit te laten zien! Na afloop van de middag worden alle punten geteld en zullen de 2 beste RODE, ORANJE, GROENE en GELE kids de strijd aangaan op de finaledag van de senioren clubkampioenschappen op zondag 12 juni. De GELE jeugd kunnen ook deelnemen aan het weektoernooi tijdens de senioren clubkampioenschappen van 1 t/m 12 juni. Meer informatie volgt!

10 JUL - MINI MAXI ZOMEREDITIE 

Op zondag 10 juli wordt het befaamde MINI MAXI TOERNOOI weer georaniseerd. Dit evenement is voor álle jeugd. Tijdens dit evenement zullen de kids samen met een maxi (moeder, vader, verzorger, oom, tante, nicht, buurman etc) wedstrijdjes spelen. Wie neem jij mee?

20/21 AUG - TENNISKAMP

Het tenniskamp is één van de leukste evenementen van de vereniging. Zaterdag op zondagnacht logeren wij in Soest. Het dag- en avondprogramma is gevuld met verschillende activiteiten zoals de spooktocht en ontgroening. Daarnaast mogen natuurlijk sport en spel en het kampvuur niet ontbreken. Alle informatie is verstuurd naar de jeugdleden t/m 14. Helaas mag de oudere jeugd dit jaar i.v.m. Corona dit jaar niet deelnemen. 

SEP/OKT - NAJAARSCOMPETITIE

De najaarscompetitie wordt gespeeld in september en oktober. Dankzij het alles-in-één tarief, speelt bijna al onze jeugd competitie! Voor meer informatie check de competitie pagina.

6 NOV - GRAND SLAMS FOR KIDS 

Grand Slams for Kids wordt speciaal georaniseerd om kinderen op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met open toernooien. Zowel de jeugd van de Heksenmeppers kan deelnemen, als jeugdleden van andere verenigingen. De GROENE en GELE jeugd speelt gedurende de dag verschillende wedstrijden. Voor de RODE en ORANJE jeugd worden er wedstrijdjes gespeeld op een dagdeel. Naast de wedstrijdjes zijn er ook nog verschillende andere activiteiten op het park zoals tennisclinics, interviews en hollandse spelletjes. Zie het krantenartikel van de vorige editie, waarbij meer dan 100 kids meededen. Meer informatie volgt snel!

30 NOV - PIETENTENNIS 

Op deze woensdagmiddag staan de tennistrainingen van de RODE en ORANJE in het teken van sinterklaas. Misschien komen de tennispieten zelfs wel even kijken... Meer informatie over de (eventuele) alternatieve lestijden volgt t.z.t.

10 DEC - COMPETITIEAFSLUITING 

Tijdens dit evenement nemen we alle competitie spelende jeugd mee naar een externe activiteit zoals bowlen, lasergamen of glow in the dark golfen. Wat wordt het dit jaar? Meer informatie volgt!

 

Heb jij evenementen ideeën voor volgend jaar? Of vind je het misschien wel leuk om ons te helpen met het organiseren van de evenementen? Stuur vrijblijvend een mailtje naar [email protected]!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568