Activiteiten jeugd 2024

Activiteitenkalender voor de jeugd!

Wij maken gebruik van een alles-in-één tarief. Dit houdt in dat deelname aan alle activiteiten (behalve het tenniskamp) inbegrepen is in de contributie. Wil je meer infomartie stuur ons een mailtje: [email protected]RANKING THE COLOURS

Dit evenement wordt speciaal georaniseerd voor alle RODE, ORANJE, GROENE en GELE kids. Tijdens dit evenement kunnen zij laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd en misschien wel een niveau/kleur zijn gestegen! Hiervoor zijn er mooie oorkondes en bijpassende dempers te verdienen. 

VOORJAARSCOMPETITIE 

De voorjaarscompetitie wordt gespeeld vanaf maart t/m mei. Dankzij het alles-in-één tarief, speelt bijna al onze jeugd competitie! Voor meer informatie check de competitie pagina.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 

Natuurlijk mogen ook de clubkampioenschappen niet ontbreken bij onze vereniging. Versla jij je teamgenoten op een positieve manier? Dan is dit de dag om dit te laten zien! Na afloop van de middag worden alle punten geteld en zullen de 2 beste RODE, ORANJE, GROENE en GELE kids de strijd aangaan op de finaledag van de senioren clubkampioenschappen. De GELE jeugd kunnen ook deelnemen aan het weektoernooi tijdens de senioren clubkampioenschappen.

MINI MAXI ZOMEREDITIE 

Dit evenement is voor álle jeugd. Tijdens dit evenement zullen de kids samen met een maxi (moeder, vader, verzorger, oom, tante, nicht, buurman etc) wedstrijdjes spelen. Wie neem jij mee?

NAJAARSCOMPETITIE

De najaarscompetitie wordt gespeeld in september en oktober. Dankzij het alles-in-één tarief, speelt bijna al onze jeugd competitie! Voor meer informatie check de competitie pagina.

PIETENTENNIS 

Op deze woensdagmiddag staan de tennistrainingen van de RODE en ORANJE in het teken van sinterklaas. Misschien komen de tennispieten zelfs wel even kijken... Meer informatie over de (eventuele) alternatieve lestijden volgt t.z.t.

COMPETITIEAFSLUITING 

Tijdens dit evenement nemen we alle competitie spelende jeugd mee naar een externe activiteit zoals bowlen, lasergamen of glow in the dark golfen. Wat wordt het dit jaar? Meer informatie volgt!

 

Heb jij evenementen ideeën voor volgend jaar? Of vind je het misschien wel leuk om ons te helpen met het organiseren van de evenementen? Stuur vrijblijvend een mailtje naar [email protected]!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421 JG Oudewater

KVK-nummer

40478568