Jeugd evenementen 2020

Hierbij presenteren wij jullie de evenementenkalender 2020 voor de jeugd!

Wij maken gebruik van een alles-in-één tarief. Dit houdt in dat deelname aan alle evenementen (behalve het tenniskamp) inbegrepen is in de contributie. Meer informatie over de evenementen? Check hieronder of stuur een mailtje naar [email protected]

UPDATE: Evenementen in 2021

Hieronder vind je de evenementenkalender van 2020. De publicatie van de evenementenkalender van 2021 is uitgesteld vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona-virus. Wanneer de maatregelen het toelaten zullen er weer evenementen worden georaniseerd, en zal de nieuwe kalender verspreid en gepubliceerd worden.

Heb je ideeën voor (corona-proof) evenementen in het nieuwe jaar? Laat het ons vooral weten!


12 JAN - MINI MAXI WINTEREDITIE

Om het nieuwe jaar in te luiden organiseren we op zondag 12 januari aanstaande het befaamde MINI MAXI TOERNOOI. We nodigen alle jeugd uit om samen met een maxi (moeder, vader, verzorger, oom, tante, nicht, buurman etc) mee te doen aan een gezellig toernooi!

12 FEB - ABN AMRO KIDSDAY

Dit event wordt voor alle basischoolkids georganiseerd door onze tennisschool Tennis4U. Het ABN AMRO Tennistoernooi is het grootste tennistoernooi in Nederland. Er doen weer veel hele goeie tennissers mee. Uit de top van de wereld komen Medvedev, Tsitsipas, Wawrinka, Dimitrov uit België Goffin. Voor onze jeugdleden is dit een super leuke kans om eens “echt” tennis van dichtbij te zien. Daarnaast kunnen zij bijvoorbeeld meten hoe hard je service gaat en zelf tennissen tijdens de tennisclinics. Misschien kun je zelfs een handtekening krijgen van één van de beroemde tennissers.

8 MRT - RANKING THE COLOURS

Dit evenement wordt speciaal georaniseerd voor alle RODE, ORANJE en GROENE kids. Tijdens dit evenement kunnen zij laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd en misschien wel een niveau/kleur zijn gestegen! Hiervoor zijn er mooie oorkondes en bijpassende dempers te verdienen. Lees in dit nieuwsartikel een verslag van dit evenement.

29 MRT - SPECIAL YELLOW - GEANNULEERD

Speciaal voor onze GELE jeugd wordt dit evenement georaniseerd. Het evenement bestaat voornamelijk uit het spelen van een wedstrijdjes. Meer informatie volgt snel!

Dit evenement is helaas geannuleerd door de maatregelen omtrent het Corona virus.

MRT/JUN - VOORJAARSCOMPETITIE - GEANNULEERD

De voorjaarscompetitie wordt gespeeld vanaf maart t/m juni. Dankzij het alles-in-één tarief, speelt bijna al onze jeugd competitie! Voor meer informatie check de competitie pagina.

12 JUN - CLUBKAMPIOENSCHAPPEN - GEANNULEERD

Natuurlijk mogen ook de clubkampioenschappen niet ontbreken bij onze vereniging. Versla jij je teamgenoten op een positieve manier? Dan is dit de dag om dit te laten zien! Na afloop van de middag worden alle punten geteld en zullen de 2 beste RODE, ORANJE, en GROENE kids de strijd aangaan op de finaledag van de senioren clubkampioenschappen op zondag 14 juni. Voor de BLAUWE kids staat de tennisles in het teken van de clubkampioenschappen. De GELE jeugd kan deelnemen aan het weektoernooi tijdens de senioren clubkampioenschappen van 6 t/m 14 juni. Meer informatie volgt!

12 JUL - MINI MAXI ZOMEREDITIE - GEANNULEERD

Op zondag 12 juli wordt het befaamde MINI MAXI TOERNOOI weer georaniseerd. Dit evenement is voor álle jeugd. Tijdens dit evenement zullen de kids samen met een maxi (moeder, vader, verzorger, oom, tante, nicht, buurman etc) wedstrijdjes spelen. Wie neem jij mee?

29/30 AUG - TENNISKAMP

Het tenniskamp is één van de leukste evenementen van de vereniging. Zaterdag op zondagnacht logeren wij in Soest. Het dag- en avondprogramma is gevuld met verschillende activiteiten zoals de spooktocht en ontgroening. Daarnaast mogen natuurlijk sport en spel en het kampvuur niet ontbreken. Alle informatie is verstuurd naar de jeugdleden t/m 12. Helaas mag de oudere jeugd dit jaar i.v.m. Corona dit jaar niet deelnemen. 

SEP/OKT - NAJAARSCOMPETITIE

De najaarscompetitie wordt gespeeld in september en oktober. Dankzij het alles-in-één tarief, speelt bijna al onze jeugd competitie! Voor meer informatie check de competitie pagina.

1 NOV - GRAND SLAMS FOR KIDS - GEANNULEERD

Grand Slams for Kids wordt speciaal georaniseerd om kinderen op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met open toernooien. Zowel de jeugd van de Heksenmeppers kan deelnemen, als jeugdleden van andere verenigingen. De GROENE en GELE jeugd speelt gedurende de dag verschillende wedstrijden. Voor de BLAUWE, RODE en ORANJE jeugd worden er wedstrijdjes gespeeld op een dagdeel. Naast de wedstrijdjes zijn er ook nog verschillende andere activiteiten op het park zoals tennisclinics, interviews en hollandse spelletjes. Zie het krantenartikel van de vorige editie, waarbij meer dan 100 kids meededen. Meer informatie volgt snel!

2 DEC - PIETENTENNIS - GEANNULEERD

Op deze woensdagmiddag staan de tennistrainingen van de BLAUWERODE en ORANJE in het teken van sinterklaas. Misschien komen de tennispieten zelfs wel even kijken... Meer informatie over de (eventuele) alternatieve lestijden volgt t.z.t.

12 DEC - COMPETITIEAFSLUITING - GEANNULEERD

Tijdens dit evenement nemen we alle competitie spelende jeugd mee naar een externe activiteit zoals bowlen, lasergamen of glow in the dark golfen. Wat wordt het dit jaar? Meer informatie volgt!

 

Heb jij evenementen ideeën voor volgend jaar? Of vind je het misschien wel leuk om ons te helpen met het organiseren van de evenementen? Stuur vrijblijvend een mailtje naar [email protected]!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennisvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater