Reglementen en beleid

De vereniging maakt gebruik van verschillende reglementen en verklaringen. Daarnaast is er een beleidsplan opgesteld. Deze documenten zijn te vinden op deze pagina.


BELEIDSPLAN 2016-2020

Klik hier voor het beleidsplan 2016-2020.


INFORMATIEBOEKJE 2024

Klik hier voor het verenigingsinformatieboekje.


HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Klik hier voor het huishoudelijk reglement.

STATUTEN

Klik hier voor de statuten.

 

BAANREGLEMENT

Klik hier voor het baanreglement.
Klik hier voor het afhangreglement


BINNENBAANREGLEMENT

Klik hier voor het binnenbaanreglement.


INTRODUCTIEREGLEMENT

Klik hier voor het introductiereglement.


PRIVACY VERKLARING

Klik hier voor de privacy verklaring.


VOG - VERKLARING OMTRENT GEDRAG

Een VOG is een verklaring van het ministerie van Veiligheid en Justitie blijkt dat het gedrag uit het verleden van een persoon geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het verkrijgen van een nieuwe baan of het werken met minderjarigen bij een sportvereniging. Een Verklaring Omtrent het Gedrag staat ook wel bekend als bewijs van goed gedrag. 

De vereniging vraagt een VOG-verklaring van alle tennisleraren die in contact staan met de club. Wij vragen een VOG van onze tennisleraren om de kans op seksuele intimidatie en andere vormen van grensoverschrijdend gedrag binnen de club te verkleinen. Het geeft meer zekerheid over het verleden van (nieuwe) trainers, coaches, begeleiders of verzorgers en het vermindert de kans dat personen, die eerder in de fout zijn gegaan, een functie bij de sportvereniging kunnen uitoefenen. Door als vereniging of bond een VOG te verlangen van iedereen die in zijn functie in aanraking komt met minderjarigen, mensen met een verstandelijke beperking, of andere kwetsbare groepen, laat een sportvereniging zien dat de veiligheid van de leden serieus wordt genomen.

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421 JG Oudewater

KVK-nummer

40478568