T.P.V. de Heksenmeppers

Tennis- en padelvereniging de Heksenmeppers is opgericht op 15 december 1971 en startte het tennisspel, op de plek waar thans Bolwerk is gevestigd, met 3 tennisbanen.

Momenteel is de vereniging gevestigd op Touwslag 4, 3421 JG Oudewater. De vereniging beschikt in totaal over 12 tennisbanen, waarvan 7 gravelbanen buiten en 5 EasyClay-banen in de tennishal en 4 padelbanen buiten en een kantine (clubhuis). De buitenbanen zijn bespeelbaar van 1 april tot 1 november en de padelbanen van 1 januari t/m 31 december. De binnenbanen worden verhuurd tussen half september en half april. Buiten deze periode is het voor leden gratis om in de hal te tennissen. De tennishal en kantine zijn verpacht aan de beheerder die, op basis van een contract, samenwerkt met de vereniging. Momenteel zijn dit Marcel en Sarina.

De vereniging is aangesloten bij de landelijke KNLTB, regio Midden, district Utrecht, verenigingsnummer 81901. Het ledenaantal schommelt tussen de 700 en 800. 

De doelstelling van de vereniging luidt als volgt:  
'Het bevorderen van de tennis- en padelsport in Oudewater en omgeving, in de meest ruimste zin. Dit wil zeggen dat er ruimte en gelegenheid is voor zowel recreatief als prestatiegericht tennis, voor iedereen ongeacht leeftijd.'

BESTUUR EN COMMISSIES

De vereniging wordt, met uitzondering van de trainer en de beheerder (pachter), volledig door vrijwilligers gerund. Deze vrijwilligers maken (bijna altijd) deel uit van het bestuur of een commissie. De vereniging kent een aantal commissies die beleidsmatig, plannenmakend en uitvoerend bezig zijn. Van een aantal commissies is de voorzitter tevens lid van het bestuur. Meer informatie over het bestuur en de commissies zijn hier te vinden.

De uitvoerende werkzaamheden van de commissies resulteren o.a. in een groot aantal verenigingsactiviteiten die jaarlijks in een activiteitenkalender worden vastgelegd. Deze kalender verschijnt in februari/maart op onze website. Ook worden evenementen bekend gemaakt via e-mail, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en de KNLTB-clubapp.

HET PARK

Baan 1 en 2

Baan 3 en 4

Baan 7 

Binnenbanen

Park entree

Park

Minibaan


ALGEMENE LEDENVERGADERING

Jaarlijks wordt in de maand februari een vergadering gehouden voor alle leden: de Algemene Leden Vergadering (ALV). Het bestuur en de voorzitters van de commissies leggen verantwoording af over hun activiteiten van het afgelopen kalenderjaar en werpen een blik vooruit naar het komende seizoen. In deze vergadering wordt tevens de contributie opnieuw vastgesteld. Tenminste 14 dagen voor de dag van deze vergadering worden de leden schriftelijk op de hoogte gebracht door middel van een uitnodiging.

 

Bent u opzoek naar informatie die niet op onze website is weergeven? Schroom niet om contact met ons op te nemen via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421 JG Oudewater

KVK-nummer

40478568