T.V. de Heksenmeppers

Tennisvereniging de Heksenmeppers is opgericht op 15 december 1971 en startte het tennisspel, op de plek waar thans Bolwerk is gevestigd, met 3 tennisbanen.

Momenteel is de vereniging gevestigd op Touwslag 4, 3421 JG Oudewater. De vereniging beschikt in totaal over 13 tennisbanen, waarvan 8 gravelbanen buiten en 5 EasyClay-banen in de tennishal en een kantine (clubhuis). De buitenbanen zijn bespeelbaar van 1 april tot 1 november. De binnenbanen worden verhuurd tussen half september en half april. Buiten deze periode is het voor leden gratis om in de hal te tennissen. De tennishal en kantine zijn verpacht aan de beheerder die, op basis van een contract, samenwerkt met de vereniging. Momenteel zijn dit Martin en Ada van den Brom.

De vereniging is aangesloten bij de landelijke KNLTB, regio Midden, district Utrecht, verenigingsnummer 81901. Het ledenaantal schommelt tussen de 700 en 800. 

De doelstelling van de vereniging luidt als volgt:  
'Het bevorderen van de tennissport in Oudewater en omgeving, in de meest ruimste zin. Dit wil zeggen dat er ruimte en gelegenheid is voor zowel recreatief als prestatiegericht tennis, voor iedereen ongeacht leeftijd.'

BESTUUR EN COMMISSIES

De vereniging wordt, met uitzondering van de trainer en de beheerder (pachter), volledig door vrijwilligers gerund. Deze vrijwilligers maken (bijna altijd) deel uit van het bestuur of een commissie. De vereniging kent een aantal commissies die beleidsmatig, plannenmakend en uitvoerend bezig zijn. Van een aantal commissies is de voorzitter tevens lid van het bestuur. Meer informatie over het bestuur en de commissies zijn hier te vinden.

De uitvoerende werkzaamheden van de commissies resulteren o.a. in een groot aantal verenigingsactiviteiten die jaarlijks in een activiteitenkalender worden vastgelegd. Deze kalender verschijnt in februari/maart op onze website. Ook worden evenementen bekend gemaakt via e-mail, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en de KNLTB-clubapp.

HET PARK

Baan 1 en 2

Baan 3 en 4