Padel bij de Heksenmeppers

Wat is padel
Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Je speelt padel op een padelbaan van 10×20 meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk. Padel speel je als dubbel, 2 tegen 2. In het midden is een net en de puntentelling komt overeen met die van tennis. Padel is een sport voor iedereen voor jong en oud, man en vrouw, beginner of prof, valide of minder-valide, links- of rechtshandig.

Padel is sportief en leuk
Padel is relatief makkelijk te leren. Het racket heeft geen snaren en dat zorgt ervoor dat de bal makkelijk de andere kant van het net bereikt. Je speelt als beginner al snel een rally. Fysiek is padel minder inspannend dan (bijvoorbeeld) squash en de baan is kleiner dan een tennisbaan, waardoor je in minder stappen bij de bal bent. 

Padelbanen bij de Heksenmeppers
Sinds 2022 heeft de vereniging 4 buiten padelbanen, die het hele jaar gebruikt kunnen worden (behalve bij vorst/sneeuw).  

Word lid
Voor leden zijn de padelbanen gratis te reserveren. Word je lid van de vereniging, dan kun je onbeperkt vrijspelen op de padelbanen én gebruikmaken van de buiten tennisbanen. Het buiten tennisseizoen is van april t/m oktober maar het seizoen voor padel is gedurende het hele jaar en is onderdeel van jouw lidmaatschap.

Meer informatie over het afsluiten van een lidmaatschap vind je op onze website: https://www.heksenmeppers.nl/lidmaatschap

Heb jij na het lezen van de informatie nog vragen over het lidmaatschap? Neem dan contact op met onze ledenadministratie: [email protected] 

Losse baanhuur
We bieden niet-leden ook de mogelijkheid om padelbanen te huren. Dit gaat via de Meetandplay-app van de KNLTB. De kosten variëren van circa 26,50 euro (rustige uren) tot 32 euro (piekuren). Meer informatie over het reserveren van een losse padelbaan is bij onze beheerders op te vragen.  

Trainingen
Tennis- en padelschool Tennis4U verzorgt alle trainingen. Rob van der Draai vertelt u er graag meer over. LET OP:  Bij het volgen van een padeltraining hoort een lidmaatschap bij de vereniging. 

Meer info
Via de KNLTB website is er nog veel meer informatie te vinden over deze spectaculaire sport. Bekijk de site: https://www.nlpadel.nl/

Op de website onder senioren en jeugd staat meer informatie omtrent padeltraining en competitie.
Heb je nog vragen over padel bij De Heksenmeppers dan kan je (naast Rob van der Draai en de beheerders) deze ook stellen door een email te sturen: [email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421 JG Oudewater

KVK-nummer

40478568