Padel bij de Heksenmeppers

Wat is padel?
Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Je speelt padel op een padelbaan van 10×20 meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk. Padel speel je als dubbel, 2 tegen 2. In het midden is een net en de puntentelling komt overeen met die van tennis. Padel is een sport voor iedereen voor jong en oud, man en vrouw, beginner of prof, valide of minder-valide, links- of rechtshandig.

Padel is sportief leuk
Padel is relatief makkelijk te leren. Het racket heeft geen snaren en dat zorgt ervoor dat de bal makkelijk de andere kant van het net bereikt. Je speelt als beginner al snel een rally. Fysiek is padel minder inspannend dan (bijvoorbeeld) squash en de baan is kleiner dan een tennisbaan, waardoor je in minder stappen bij de bal bent.  

Padelbanen bij de Heksenmeppers
Tennisvereniging de Heksenmeppers heeft 4 outdoor padelbanen waar het hele jaar door deze dynamische sport gespeeld kan worden.

Wordt lid
Voor de leden zijn twee padelbanen vrij te reserveren. Wordt je lid van de vereniging en sluit je een abonnement af dan kan je onbeperkt vrijspelen op de twee padelbanen én gebruik maken van de buiten tennisbanen. Het buiten tennisseizoen is van april t/m oktober maar het seizoen voor padel is gedurende het hele jaar en is onderdeel van dit abonnement. Meer informatie over het afsluiten van een lidmaatschap vind je op onze website: https://www.heksenmeppers.nl/lidmaatschap. Heb jij na het lezen van de informatie nog vragen over het lidmaatschap? Neem dan contact op met onze ledenadministratie: [email protected]  

Reserveren van de Padelbanen
De 4 padelbanen, genummerd 1 t/m 4 zijn te reserveren.

De padelbanen 1 en 2 zijn bestemd voor de leden van de vereniging en kunnen via de KNLTB ClubApp gereserveerd worden. Gelijk aan de reservering van de tennisbanen buiten is dit 7 dagen vóór de geplande tijd mogelijk. Leden van de vereniging betalen voor het gebruik van de padelbanen 1 en 2 geen vergoeding (zit in de contributie).

De padelbanen 3 en 4 zijn bestemd voor de verhuur aan derden (niet-leden). Reserveren is 3 weken van te voren mogelijk. Het reserveren van een losse baan kan via de KNLTB Meet & Play App. Bij het reserveren moet direct betaald worden.

Wil je meerdere banen reserveren, toernooi of clinic organiseren of heb je andere vragen omtrent het huren van een padelbaan, neem dan contact op met de pachters Marcel/Sarina; tel 0348-508129 of email [email protected]

De kosten bedragen per uur € 25,00 en tijdens piekuren (b.v. doordeweeks vanaf 18.00 uur) € 30,00.

Note: In het boekingssysteem zal de mogelijkheid worden opgenomen, dat wanneer de banen 3 en 4 niet verhuurd zouden zijn, de leden van de vereniging dan ook deze banen kunnen afhangen. 

Materiaal
De materialen (rackets en ballen) voor het padellen, kunt u zowel kopen als huren bij Marcel/Sarina.  

Trainingen
Tennisschool Tennis4U verzorgt naast de tennis- ook de padeltrainingen. https://www.tennis4u.nl/

Meer info
Via de KNLTB website is er nog veel meer informatie te vinden over deze spectaculaire sport. Bekijk de site: https://www.nlpadel.nl/.   Heb je specifieke vragen over het padel (clubkmapioenschappen, laddercompetitie en/of open toernooi) mail dan naar [email protected]

Voor de vereniging is deze ontwikkeling een mooie stap richting de toekomst. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 508 129

Tennis- en padelvereniging De Heksenmeppers

Touwslag 4
3421JG Oudewater

KVK-nummer

40478568